Schade aan uw lesauto?

Bij schade aan uw lesauto, wilt u het liefst zo min mogelijk rompslomp en zo snel mogelijk weer aan het werk. Dan is Lesautoverhuur.nl voor u dé partij bij uitstek. Niet alleen helpen wij u binnen 24 uur weer op weg, ook kunt u de schade aan uw lesauto bij ons laten herstellen. Bij het leveren van uw vervangende lesvoertuig nemen wij gratis uw lesauto mee en zorgen we voor een vakkundig en snel schadeherstel. We nemen u alle zorgen uit handen!

Lesautoverhuur verzorgt schadeherstel van lesauto’s door heel Nederland. De reparatie van uw lesauto wordt verzorgd door onze professionele partner Autoschade Herstel van der Sanden of door één van de andere FOCWA-erkende autoschadeherstelbedrijven uit ons netwerk. Als onderdeel van de Autoschade Herstel Groep staan al deze organisaties voor kwaliteit, snelheid en een groot aantal extra services. Maar liefst 7 jaar garantie op schadeherstel, een uitgebreide expertise en het gebruik van de meest innovatieve technologieën in het vakgebied zijn hiervan enkele voorbeelden.

Wilt u meer weten over schadeherstel door Lesautoverhuur? Neem contact met ons op of kijk op www.autoschadevandersanden.nl.

Back to Top

Contact

Voltaweg 14
5482 TM Schijndel
073 – 5478679
info@lesautoverhuur.nl